Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Online Masterclass: Visuele Contentcreatie voor Social Media

22 februari 2021 @ 10:00 12:00

In deze online masterclass leer je alles over brand marketing en visuele contentcreatie. Je ontdekt wat brand marketing is, de voordelen ervan zijn en hoe je dit succesvol kan inzetten voor social media.

De masterclass begint met een presentatie van Sjoerd Wenting, branding specialist en oprichter van Revolte Studio. Hierin praat hij ons bij over wat brand marketing is, waarom het belangrijk is en hoe jij hiervan gebruik kan maken voor jouw bedrijf. De presentatie wordt gevolgd door een live Q&A waarin al jouw vragen worden beantwoord.

Vervolgens leer je hoe je zelf aan de slag kunt gaan met brand marketing op social media. Wat de basisingrediënten zijn voor succes en hoe je tools als Canva en Later kan gebruiken om sneller en efficiënter te werk te gaan. Deelnemen aan de online masterclass is gratis. De masterclass wordt aangeboden door de provincie en gemeente Utrecht.

Waarom deelnemen?

Door de 1,5 meter-economie staat het bedrijfsmodel van veel bedrijven onder druk. Er is een grote kans dat dit ook voor jouw bedrijf geldt. Daarnaast is de transitie van off- naar online door corona ook nog eens in een stroomversnelling gekomen. Online is de concurrentie moordend. Brand marketing op social media is van essentieel belang om je te onderscheiden.

Wat ga je leren?

  • Wat brand marketing is;
  • Waarom het belangrijk is;
  • Hoe je ermee kan starten.

Wat is het resultaat?

  • Je weet wat brand marketing en visuele contentcreatie is, waarom het belangrijk is en waaruit het bestaat;
  • Je weet wat de basisingrediënten zijn voor succes en hoe je dit succesvol kan inzetten voor social media.

Voor wie is deze masterclass?

Deze masterclass is speciaal ontwikkeld voor ondernemers met een retail of horeca bedrijf in Utrecht. Uiteraard kunnen ook andere ondernemers deelnemen! Brand marketing op social media is voor elk bedrijf belangrijk.

Programma

  • 10.00-10.05 Welkom
  • 10.05-10.50 Presentatie Sjoerd Wenting gevolgd door Q&A
  • 10.50-11.30 Aan de slag met brand marketing voor social media
  • 11.30-12.00 Q&A

Sprekers

Sjoerd Wenting

Branding specialist & mede-oprichter @Revolte Studio

Sjoerd is Branding specialist en helpt bedrijven strategisch en visueel hun merkidentiteit neer te zetten. Met zijn studio creëert hij heldere en onderscheidende communicatie voor bedrijven van groot tot klein.

Michael Lek

Online Marketing & Innovatie Expert @GetOn

Michael is een online marketing specialist en mede-oprichter van GetOn. Na jarenlang voor grote merken te hebben gewerkt wil hij met GetOn ervoor zorgen dat lokale bedrijven niet verdwijnen en kunnen blijven concurreren met bedrijven als Amazon.

Schrijf je in!

Schrijf je snel in voor de online masterclass. Het maximaal aantal deelnemers is 100. Let op: de masterclass wordt gegeven via Zoom.

Gratis