Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Virtual Evenement

Online Masterclass: Social Media & Content Marketing

Virtual Evenement

25 januari @ 10:00 12:00

In deze online masterclass leer je alles over social media en content marketing. Hoe je door dit in te zetten de naamsbekendheid van je bedrijf vergroot en organisch meer mensen bereikt.

De masterclass begint met een presentatie van Lauren Samsom, marketing specialist en oprichtster van social media bureau Social Influence. Hierin praat zij ons bij over hoe social media werkt, waarom het belangrijk is en hoe jij hiervan gebruik kan maken voor jouw bedrijf. De presentatie wordt gevolgd door een live Q&A waarin al jouw vragen worden beantwoord.

Vervolgens leer je hoe je zelf aan de slag kunt gaan met social media en content marketing. Je leert hoe je een unieke online propositie maakt, online media formats ontwikkelt en een contentkalender samenstelt. Deelnemen aan de online masterclass is gratis. De masterclass wordt aangeboden door de provincie en gemeente Utrecht.

Waarom deelnemen?

Door de 1,5 meter-economie staat het bedrijfsmodel van veel bedrijven onder druk. Er is een grote kans dat dit ook voor jouw bedrijf geldt. Daarnaast is de transitie van off- naar online door corona ook nog eens in een stroomversnelling gekomen. Online is de concurrentie moordend. In deze masterclass leer je hoe jouw bedrijf zich kan onderscheiden van de concurrentie en je met behulp van social media meer mensen bereikt.

Wat ga je leren?

  • Wat content marketing is en waarom het zo krachtig is;
  • Wat een contentstrategie is;
  • Waarom mensen social media gebruiken;
  • Wat de basics van social media zijn;
  • Wat online media formats zijn.

Wat is het resultaat?

  • Je weet hoe social media werkt, waarom het belangrijk is en hoe je het kan inzetten voor je bedrijf;
  • Je bent klaar om aan de slag te gaan met het creëren van een unieke propositie, een set aan online media formats en een contentkalender.

Voor wie is deze masterclass?

Deze masterclass is speciaal ontwikkeld voor ondernemers met een retail of horeca bedrijf in Utrecht. Uiteraard kunnen ook andere ondernemers deelnemen!

Programma

  • 15.00-15.05 Welkom
  • 15.05-15.50 Presentatie Lauren Samsom gevolgd door Q&A
  • 15.50-16.30 Aan de slag met social media en content marketing

Sprekers

Lauren Samsom

Freelance Marketing & Brand Manager @Social Influence

Met Social Influence help ik bedrijven met; Marketing, Branding, PR, Influencers Marketing en Social Media. Ik mocht al verschillende bedrijven helpen zoals: &C Media, RTL, WE Fashion, Miinto, MS Mode en Modehuis Blok.

Michael Lek

Online marketing specialist & mede-oprichter @GetOn

Michael is een online marketing specialist en mede-oprichter van GetOn. Na jarenlang voor grote merken te hebben gewerkt wil hij met GetOn ervoor zorgen dat lokale bedrijven niet verdwijnen en kunnen blijven concurreren met bedrijven als Amazon.

Schrijf je in!

Schrijf je snel in voor de online masterclass. Het maximaal aantal deelnemers is 100. Let op: de masterclass wordt gegeven via Zoom.

Online Masterclass: Social Media & Content Marketing

Gratis

Plaats een reactie