Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Virtual Virtual Evenement

Online Masterclass: Hoger in Google met SEO

Virtual Virtual Evenement

27 september 2021 @ 10:00 11:30

In deze online masterclass leer je alles over zoekmachineoptimalisatie (SEO). Je ontdekt wat SEO is, waarom het belangrijk is en hoe het jouw bedrijf kan helpen om hoger te komen in Google.

De masterclass begint met een presentatie van Vincent Stoit, Head of Uptmz bij Adeptiv. In deze rol is hij verantwoordelijk voor het platform Uptmz waarmee digitale advertising geautomatiseerd wordt. In deze masterclass praat hij ons bij over wat SEO precies is, hoe je ermee kunt beginnen en waar je allemaal op moet letten. Deze masterclass is samengesteld door de SEO specialisten van Adeptiv die op dagelijkse basis werken voor merken als Jumbo, Rituals en T-mobile. De presentatie wordt gevolgd door een live Q&A waarin al jouw vragen worden beantwoord.

Vervolgens duiken we in de nieuwe online cursus. Hierin leer je hoe je zelf aan de slag kunt gaan met On-Page SEO op je website. Welke pagina’s de meeste potentie hebben om hiervan te profiteren en hoe het jou helpt om beter gevonden te worden in Google. Deelnemen aan de online masterclass is gratis. De masterclass wordt aangeboden door de provincie en gemeente Utrecht.

Waarom deelnemen?

Door de 1,5 meter-economie staat het bedrijfsmodel van veel bedrijven onder druk. Er is een grote kans dat dit ook voor jouw bedrijf geldt. Daarnaast is de transitie van off- naar online door corona ook nog eens in een stroomversnelling gekomen. Online is de concurrentie moordend. SEO is van essentieel belang om bezoekers op jouw website te krijgen.

Wat ga je leren?

  • Wat SEO is;
  • Waarom het belangrijk is;
  • Hoe je ermee kan starten;
  • Best practices die je meteen kan toepassen.

Wat is het resultaat?

  • Je weet wat SEO is, waarom het belangrijk is en waaruit het bestaat;
  • Je weet welke pagina’s van je website de meeste potentie hebben om te profiteren van On-Page SEO;
  • Je begrijpt hoe je hoger kan ranken in Google.

Voor wie is deze masterclass?

Deze masterclass is speciaal ontwikkeld voor ondernemers met een retail of horeca bedrijf in Utrecht. Uiteraard kunnen ook andere ondernemers deelnemen! SEO is voor elk bedrijf belangrijk.

Programma

10.00-10.05 Welkom
10.05-10.50 Presentatie Vincent Stoit gevolgd door Q&A
10.50-11.30 Introductie nieuwe (gratis) cursus

Spreker

Vincent Stoit

Head of Uptmz @Adeptiv

Vincent werkt dagelijks met en voor e-commerce bedrijven om hun klantervaringen en advertising te verbeteren. Het uiteindelijke doel is het verhogen van de klantwaarde. Hij is werkzaam voor Kernel, onderdeel van Adeptiv. Adeptiv is een van de meest toonaangevende marketingroepen van Nederland die werkt voor merken als Albert Heijn, Jaguar Land rover en Rituals.

Host

Michael Lek

Online Marketing & Innovatie Expert @GetOn

Michael is een online marketing specialist en mede-oprichter van GetOn. Na jarenlang voor grote merken te hebben gewerkt wil hij met GetOn ervoor zorgen dat lokale bedrijven niet verdwijnen en kunnen blijven concurreren met bedrijven als Amazon.

Schrijf je in!

Schrijf je snel in voor de online masterclass. Het maximaal aantal deelnemers is 100. Let op: de masterclass wordt gegeven via Zoom.