Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Virtual Virtual Evenement

Online Masterclass: Vergroot jouw Lokale Vindbaarheid voor Klanten in de Buurt

Virtual Virtual Evenement

30 augustus 2021 @ 10:00 11:30

In deze online masterclass leer je alles over lokale zoekmachineoptimalisatie (SEO). Je ontdekt wat lokale SEO inhoudt, waarom het belangrijk is en hoe het jou kan helpen om beter online zichtbaar en vindbaar te worden voor klanten in de buurt.

De masterclass begint met een presentatie van Michael Lek, de mede-oprichter van GetOn en specialist op het gebied van lokale SEO. Hierin praat hij ons bij over wat je allemaal met lokale SEO kan, waarom het belangrijk is en hoe jij hier optimaal gebruik van kan maken voor jouw bedrijf. De presentatie wordt gevolgd door een live Q&A waarin al jouw vragen worden beantwoord.

Vervolgens duiken we in de nieuwe online cursus. Hierin leer je hoe je zelf aan de slag kunt gaan met lokale SEO en Google Mijn Bedrijf. Hoe je een compleet, betrouwbaar en succesvol bedrijfsprofiel maakt. Deelnemen aan de online masterclass is gratis. De masterclass wordt aangeboden door de provincie en gemeente Utrecht.

Waarom deelnemen?

Door corona is de transitie van off- naar online in een stroomversnelling gekomen. Online is de concurrentie moordend. Als je online competitief wilt zijn met een beperkt budget, dan is het belangrijk dat je goed vindbaar en zichtbaar bent voor potentiële klanten in de buurt. Lokale SEO helpt daarbij.

Wat ga je leren?

  • Wat lokale SEO is;
  • Waarom het belangrijk is;
  • Hoe je ermee kan starten;
  • Best practices die je meteen kan toepassen.

Wat is het resultaat?

  • Je weet wat lokale SEO is, waarom het belangrijk is en waaruit het bestaat;
  • Je begrijpt hoe je met lokale SEO beter vindbaar en zichtbaar wordt voor potentiële klanten.

Voor wie is deze masterclass?

Deze masterclass is speciaal ontwikkeld voor ondernemers met een retail of horeca bedrijf gevestigd in de provincie Utrecht en de regio Gooi en Vechtstreek. Uiteraard kunnen ook andere ondernemers deelnemen! Lokale SEO is voor elk lokaal bedrijf belangrijk.

Programma

  • 10.00-10.05 Welkom
  • 10.05-10.50 Presentatie Michael Lek
  • 10.50-11.05 Q&A
  • 11.05-11.30 Aan de slag met lokale SEO

Spreker

Michael Lek

Online Marketing & Innovatie Expert @GetOn

Michael is een online marketing specialist en mede-oprichter van GetOn. Na jarenlang voor grote merken te hebben gewerkt wil hij met GetOn ervoor zorgen dat lokale bedrijven niet verdwijnen en kunnen blijven concurreren met bedrijven als Amazon.

Host

Leroy Bek

ICT & Online Marketing Expert @GetOn

Leroy Bek is een ondernemer in hart en nieren met een achtergrond in ICT en online marketing. Hij heeft een passie voor techniek en alles wat met online ondernemen te maken heeft.

Schrijf je in!

Schrijf je snel in voor de online masterclass. Het maximaal aantal deelnemers is 100. Let op: de masterclass wordt gegeven via Zoom.

Gratis