Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Virtual Evenement

Online Masterclass: Hoe Bouw je een Sterk Merk?

Virtual Evenement

16 november 2020 @ 10:00 11:30

Waarom drinken de meeste mensen liever Coca-Cola dan Pepsi-Cola? De chemische samenstelling van beide drankjes is tenslotte nagenoeg hetzelfde. De reden; Coca-Cola is een meester in branding en storytelling.

In de online masterclass ‘Hoe Bouw je een Sterk Merk’ geven we je alle handvatten die je nodig hebt om ook een meester hierin te worden. De masterclass begint met een presentatie van Ferry de Gier, branding specialist en oprichter van design bureau Evers + De Gier. Hierin praat hij ons bij over wat branding is, waarom het belangrijk is en hoe jij hiervan gebruik kan maken voor jouw bedrijf. De presentatie wordt gevolgd door een live Q&A waarin al jouw vragen worden beantwoord.

Vervolgens leer je hoe je zelf aan de slag kunt gaan met branding en storytelling. Wat de basisingrediënten zijn voor succes en hoe je dit doorvertaald naar content. Deelnemen aan de online masterclass is gratis. De masterclass wordt aangeboden door de provincie en gemeente Utrecht.

Waarom deelnemen?

Door de 1,5 meter-economie staat het bedrijfsmodel van veel bedrijven onder druk. Er is een grote kans dat dit ook voor jouw bedrijf geldt. Daarnaast is de transitie van off- naar online door corona ook nog eens in een stroomversnelling gekomen. Online is de concurrentie moordend. Branding en storytelling is van essentieel belang om je te onderscheiden.

Wat ga je leren?

  • Wat branding is;
  • Waarom het belangrijk is;
  • Hoe je een sterk merk kan bouwen.

Wat is het resultaat?

  • Je weet wat branding is, waarom het belangrijk is en waaruit het bestaat;
  • Je bent klaar om aan de slag te gaan met het bouwen van een sterk merk.

Voor wie is deze masterclass?

Deze masterclass is speciaal ontwikkeld voor ondernemers met een retail of horeca bedrijf in Utrecht. Uiteraard kunnen ook andere ondernemers deelnemen! Branding en storytelling is voor elk bedrijf belangrijk.

Programma

  • 15.00- 15.05 Welkom
  • 15.05-15.50 Presentatie Ferry de Gier gevolgd door Q&A
  • 15.50-16.30 Aan de slag met branding en storytelling

Sprekers

Ferry de Gier

Branding specialist & mede-oprichter @Evers + De Gier

Evers + de Gier is een Rotterdams ontwerpbureau voor branding, websites & interfaces. Al meer dan 10 jaar vertaald Ferry met zijn team complexe communicatievraagstukken naar praktische oplossingen voor ambitieuze bedrijven.

Michael Lek

Online marketing specialist & mede-oprichter @GetOn

Michael is een online marketing specialist en mede-oprichter van GetOn. Na jarenlang voor grote merken te hebben gewerkt wil hij met GetOn ervoor zorgen dat lokale bedrijven niet verdwijnen en kunnen blijven concurreren met bedrijven als Amazon.

Schrijf je in!

Schrijf je snel in voor de online masterclass. Het maximaal aantal deelnemers is 100. Let op: de masterclass wordt gegeven via Zoom.

Gratis