Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Virtual Evenement
 • Dit evenement is voorbij.

Online Masterclass: Conversie-optimalisatie

Virtual Evenement

29 maart 2021 @ 10:00 12:00

In deze online masterclass leer je alles over conversie-optimalisatie. Je ontdekt wat conversie-optimalisatie is, waarom het belangrijk is en hoe jouw bedrijf ervan kan profiteren.

De masterclass begint met een presentatie van Vincent Stoit, Senior accountmanager bij Adeptiv. In deze rol is hij verantwoordelijk voor de (grote) klanten die gebruik maken van de software van Adeptiv. In deze masterclass praat hij ons bij over wat conversie-optimalisatie precies is, hoe je ermee kunt beginnen en waar je allemaal op moet letten. Deze masterclass is samengesteld door de CRO specialisten van Adeptiv die op dagelijkse basis werken voor merken als Jumbo, Rituals en T-mobile. De presentatie wordt gevolgd door een live Q&A waarin al jouw vragen worden beantwoord.

Vervolgens duiken we in de nieuwe online cursus. Hierin leer je hoe je zelf aan de slag kunt gaan met conversie-optimalisatie op je website. Welke pagina’s de meeste potentie hebben om hiervan te profiteren en hoe het jou helpt om websitebezoekers om te zetten in klanten. Deelnemen aan de online masterclass is gratis. De masterclass wordt aangeboden door de provincie en gemeente Utrecht.

Waarom deelnemen?

Door de 1,5 meter-economie staat het bedrijfsmodel van veel bedrijven onder druk. Er is een grote kans dat dit ook voor jouw bedrijf geldt. Daarnaast is de transitie van off- naar online door corona ook nog eens in een stroomversnelling gekomen. Online is de concurrentie moordend. Conversie-optimalisatie is van essentieel belang om van websitebezoekers klanten te maken.

Wat ga je leren?

 • Wat conversie-optimalisatie is;
 • Waarom het belangrijk is;
 • Hoe je ermee kan starten;
 • Best practices die je meteen kan toepassen.

Wat is het resultaat?

 • Je weet wat conversie-optimalisatie is, waarom het belangrijk is en waaruit het bestaat;
 • Je weet welke pagina’s van je website de meeste potentie hebben om te profiteren van conversie-optimalisatie;
 • Je begrijpt waardoor bezoekers afhaken of juist makkelijker een bestelling plaatsen.

Voor wie is deze masterclass?

Deze masterclass is speciaal ontwikkeld voor ondernemers met een retail of horeca bedrijf in Utrecht. Uiteraard kunnen ook andere ondernemers deelnemen! Conversie-optimalisatie is voor elk bedrijf belangrijk.

Programma

 • 10.00-10.05 Welkom
 • 10.05-10.50 Presentatie Vincent Stoit gevolgd door Q&A
 • 10.50-11.30 Aan de slag met conversie-optimalisatie
 • 11.30-12.00 Q&A

Sprekers

Vincent Stoit

Senior accountmanager @Adeptiv

Vincent werkt dagelijks met en voor e-commerce bedrijven om hun klantervaringen en advertising te verbeteren. Het uiteindelijke doel is het verhogen van de klantwaarde. Hij is werkzaam voor Kernel, onderdeel van Adeptiv. Adeptiv is een van de meest toonaangevende marketingroepen van Nederland die werkt voor merken als Albert Heijn, Jaguar Land rover en Rituals.

Michael Lek

Online Marketing & Innovatie Expert @GetOn

Michael is een online marketing specialist en mede-oprichter van GetOn. Na jarenlang voor grote merken te hebben gewerkt wil hij met GetOn ervoor zorgen dat lokale bedrijven niet verdwijnen en kunnen blijven concurreren met bedrijven als Amazon.

Schrijf je in!

Schrijf je snel in voor de online masterclass. Het maximaal aantal deelnemers is 100. Let op: de masterclass wordt gegeven via Zoom.

Gratis