Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Virtual Evenement
  • Dit evenement is voorbij.

Online Masterclass: Hoe Blijf je Competitief in een Snel Digitaliserende Wereld?

Virtual Evenement

19 oktober 2020 @ 15:00 16:30

Hoe zorg je ervoor dat je competitief blijft met je bedrijf in een snel digitaliserende wereld? Simpel! Door te innoveren. Uiteraard is dit makkelijker gezegd dan gedaan. Want hoe pak je dit precies aan en waar moet je allemaal op letten?

In de online masterclass “Hoe Blijf je Competitief in een Snel Digitaliserende Wereld” geven we je alle handvatten die je nodig hebt om te starten met innoveren. De masterclass begint met een presentatie van Olaf Zwijnenburg, innovatie coach en sectorspecialist bij de Rabobank. Hierin praat hij ons bij over de laatste trends en ontwikkelingen in technologie en consumentengedrag. De presentatie wordt gevolgd door een live Q&A waarin jouw vragen worden beantwoord.

Vervolgens leer je hoe je zelf aan de slag kunt gaan met innovatie. Welke modellen je kan inzetten en hoe je dit doorvertaald naar een actieplan. Deelnemen aan de online masterclass is gratis. De masterclass wordt aangeboden door de provincie en gemeente Utrecht.

Waarom deelnemen?

Door de 1,5 meter-economie staat het bedrijfsmodel van veel bedrijven onder druk. Er is een grote kans dat dit ook voor jouw bedrijf geldt. Daarnaast is de transitie van off- naar online door corona ook nog eens in een stroomversnelling gekomen. Het gedrag en de behoeften van consumenten zijn snel aan het veranderen. Gelukkig biedt dit ook kansen! Door deel te nemen ontdek je wat deze kansen zijn en kan je een eerste stap zetten richting een toekomstproof verdienmodel. Ofwel; Never let a good crisis go to waste!

Wat ga je leren?

  • Welke trends en ontwikkelingen van invloed kunnen zijn op jouw bedrijf;
  • Hoe je eenvoudig kan starten met innoveren.

Wat is het resultaat?

  • Je bent op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen;
  • Je weet welke trends wel en geen impact hebben;
  • Je bent klaar om aan de slag met het ontwikkelen van een actieplan.

Voor wie is deze masterclass?

Deze masterclass is speciaal ontwikkeld voor ondernemers met een retail of horeca bedrijf in Utrecht. Uiteraard kunnen ook andere ondernemers deelnemen! De methode om tot een actieplan te komen is voor elke ondernemer toepasbaar.

Programma

  • 15.00- 15.05 Welkom
  • 15.05-15.50 Presentatie Olaf Zwijnenburg gevolgd door Q&A
  • 15.50-16.30 Aan de slag met innovatie

Sprekers

Olaf Zwijnenburg

Innovatiecoach & sectorspecialist @Rabobank

Olaf coacht en adviseert mkb-ondernemers over hoe ze om kunnen gaan met grote en fundamentele veranderingen in consumentengedrag, demografie, concurrentie en technologie. Dit doet hij zowel binnen als buiten de Rabobank.

Michael Lek

Online marketing specialist & mede-oprichter @GetOn

Michael is een online marketing specialist en mede-oprichter van GetOn. Na jarenlang voor grote merken te hebben gewerkt wil hij met GetOn ervoor zorgen dat lokale bedrijven niet verdwijnen en kunnen blijven concurreren met bedrijven als Amazon.

Schrijf je in!

Schrijf je snel in voor de online masterclass. Het maximaal aantal deelnemers is 500. Let op: de masterclass wordt gegeven via Zoom.

Online Masterclass: Hoe Blijf je Competitief in een Snel Digitaliserende Wereld?