Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Virtual Evenement
  • Dit evenement is voorbij.

Ondernemersontbijt Digitale veiligheid

Virtual Evenement

5 oktober 2020 @ 08:00 09:30

Maar liefst 1 op de 5 ondernemers wordt slachtoffer van cybercrime. Het is de snelst groeiende vorm van misdaad en het schadebedrag is ruim 10 miljard per jaar. En dat terwijl deze vorm van criminaliteit in veel gevallen voorkomen kan worden. Wil jij de kans verkleinen om slachtoffer te worden? Maak 1,5 uur tijd vrij in de agenda en zorg dat je digitaal veiliger kunt ondernemen door aan te sluiten bij dit online webinar voor ondernemend Utrecht!

Utrecht en de regio Midden-Nederland staan bekend als een van de meest innovatieve en concurrerende regio’s van Europa. Tegelijkertijd ondervinden veel Utrechtse bedrijven, ondernemers en zzp-ers de gevolgen van de coronacrisis. Veel bedrijven zijn tijdelijk gesloten geweest of konden minder klanten ontvangen. Andere bedrijven zien hun omzet krimpen. Dat maakt sommige ondernemers extra kwetsbaar voor de gevolgen van cybercrime. Een hack, ransomware, virussen, malware: dat kan je er nu niet bij hebben. De gemeente Utrecht, het Platform Veilig Ondernemen Midden-Nederland (PVO), het RIEC Midden-Nederland en het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CCV) organiseren daarom een ondernemersontbijt over veilig digitaal ondernemen in de Week van de Veiligheid.

Programma

08:00 uur Opening door de heer Den Oudsten, burgemeester van Utrecht
08:05 uur Slachtoffer aan het woord
08:15 uur Training ‘Digitaal Veilig’
09:15 uur Gelegenheid om vragen te stellen
09:30 uur Einde programma

Aanmelden

In verband met COVID-19 is dit een online bijeenkomst en krijgen deelnemers een ontbijtje thuisbezorgd. Je krijgt praktische handvatten om de digitale veiligheid te vergroten. Laat deze kans niet liggen en meld je nu, kosteloos, aan voor de online webinar bij Gaby de Ruiter.

Gratis