Deals

Ontdek speciale deals op het gebied van online marketing en sales.

Online marketing en sales strategie

Eenmalig € 680 € 578

Je bespaart 15%!

In een sessie van 2 uur bespreek je samen met GetOn jouw huidige situatie en de doelen die je graag wilt bereiken. Op basis van je wensen en budget creëert GetOn vervolgens een strategie op maat.

In de strategie staat beschreven welke middelen en kanalen je kan inzetten om de gewenste doelen te bepalen. Deze deal wordt aangeboden door GetOn en is geldig tot 31 december.

Strategiesessie van 2 uur

Meetbare doelen

Middelen en kanalen

Op maat gemaakte strategie

Dienst- en productbeschrijvingen

Eenmalig € 185 € 148

Je bespaart 20%!

Wanneer heb je voor het laatst naar jouw dienst- en productbeschrijvingen gekeken? Helaas zit er ‘maar’ 24 uur in een dag en moet je hierdoor prioriteiten stellen. Logisch. Wanneer je diensten en/of producten verkoopt, raken de bijbehorende beschrijvingen op de website al snel achterhaald. Heb je ook nog eens een snelle doorloop van producten die je aanbiedt, dan zul je wekelijks met nieuwe beschrijvingen moeten komen. Klanten willen uiteraard wel weten wat zij precies kopen en niet ongeveer.

Schakel hulptroepen in: Marble Content Marketing schrijft jouw dienst- en productbeschrijvingen met veel plezier en perfect passend bij jouw tone-of-voice. Per 500 woorden betaal je nu maar € 148.

Beschrijvingen van 500 woorden

Geoptimaliseerd voor Google

In jouw tone-of-voice

1 correctieronde

Origin-verhaal

Eenmalig € 298 € 238

Je bespaart 20%!

Waar sta je voor als bedrijf? Door wie is het opgericht? En wat is jullie toekomstvisie? De ‘over ons’-pagina blijkt een van de meeste populaire pagina’s van een website te zijn. Dit geeft weer dat (potentiële) klanten graag meer te weten komen over het bedrijf waarvan zij diensten en/of producten afnemen. Zij willen niet alleen weten ‘wat’ ze kopen, maar ook ‘van wie’ zij het kopen.

Marble Content Marketing gaat graag het gesprek met je aan en creëert op basis van jouw input een origin-verhaal die naadloos aansluit op waar jullie als bedrijf voor staan.

Telefonisch interview van 1 uur

Origin-verhaal van ± 600 woorden

Doorvertaling voor social media

1 correctieronde