Brand video

Kosten: Vanaf € 1.500

Een mooie brand video op je website en social kanalen maakt je als bedrijf persoonlijk en onderscheidend. Onze partner Story To Video helpt jou om je origin-verhaal om te zetten in een video die indruk maakt. 

Samen met jou schrijft Roos van Story To Video een script waarin je in 1 minuut vertelt waar je bedrijf voor staat en wat jou onderscheidt van je concurrenten. Tijdens de filmshoot wordt je verhaal opgenomen en een aantal mooie extra shots gemaakt die het verhaal versterken. Je kiest zelf welke muziek je eronder wilt en voor welke kanalen je de video wilt gebruiken.

Hoe werkt het?

1. Bespreken wensen

Na het invullen van het formulier neemt Roos van Story To Video contact met je op om jouw wensen te bespreken. Je krijgt daarna een formulier toegestuurd met vragen over jouw bedrijf. Dit dient als input voor het script.

2. Script

Als alle informatie toegestuurd is, gaat Story To Video aan de slag met jouw script. Het script definieert wat er verteld wordt en welke beelden er nodig zijn om het verhaal perfect over te brengen. Tijdens een volgend gesprek bespreken jullie het script en passen het aan waar nodig. Ook bespreken jullie voor welke kanalen de video gebruikt wordt.

3. Muziek

Je ontvang een muziek voorstel, passend bij de uitstraling van jouw merk. Je kiest vervolgens het nummer dat je het meeste aanspreekt.

4. Filmopname

Voor de filmopname komt Roos bij jou langs op locatie. In een halve of hele dag wordt het verhaal in beeld gebracht (afhankelijk van het script). Er wordt gezorgd dat alles aanwezig is om het verhaal zo mooi mogelijk in beeld te brengen. Indien gewenst ook een visagist of acteur.

5. Montage & nabewerking

Na de filmopname gaat Story To Video aan de slag met de montage van je brand video. Er wordt als eerste een ruwe edit gemaakt. Dit is het hele verhaal inclusief muziek. Als je hier helemaal blij mee bent, doet Story To Video de finishing touch: alle kleuren worden gecorrigeerd en de audio wordt geoptimaliseerd voor het beste resultaat. Uiteindelijk ontvang je een download link met de video’s voor de door jou gekozen kanalen.

Gevraagde tijdsinvestering?

Het creëren van een brand video vraagt een tijdsinvestering van jou of één van je medewerkers van ongeveer 2 uur voorafgaand aan de filmopname. De filmopname zelf duurt 4 tot 8 uur, afhankelijk van het script.

Kosten

De kosten van dit pakket zijn € 1.500 exclusief btw bij een filmopname van een halve dag. Dit is inclusief;

✓ Script 

✓ Productie

✓ Filmopname op locatie (halve dag) 

✓ Montage & nabewerking

✓ Stockmuziek uit de bibliotheek van Story To Video

✓ Kleur en audio correctie

✓ Eenvoudige titel animatie 

✓ Jouw logo in beeld

Indien gewenst kunnen de volgende onderdelen worden toegevoegd tegen een meerprijs;

OnderdeelPrijs
Ondertiteling€ 25 per minuut
Ondertiteling in andere taal€ 150 per minuut
Video langer dan 1 minuut€ 150 per minuut extra
Meerdere sprekers€ 150 per extra spreker
Verschillende locaties€ 150 per extra locatie
Extra reistijd (+5 km buiten Amsterdam)€ 0,50 per kilometer
Visagist€ 250 per halve dag
ActeurVanaf € 1.000 per dag
Voice-over€ 450 per minuut
Meerdere draaidagen voor filmopname€ 500 per dag
Lange draaidag (na 4 uur)€ 250 per halve dag
Uitgebreide animatiesVanaf € 150 per animatie
4K resolutie€ 350 per minuut extra
Complexe shots (zoals drone, slider)n.t.b.
*Alle prijzen zijn exclusief btw

Aanvragen

1 minuut brand video in full HD

Filmopname op locatie

Montage & nabewerking